joi, 10 februarie 2011

Same shit....same day...

    Cum sunt plin de idei fabuloase si diverse, de ce sa nu comentez si eu pe conceptiile tovarashului Catalin despre muzica la ora actuala.
    Pentru a ne putea intelege in continuare trebuie sa facem foarte clara diferenta dintre Muzician, Antreprenor si Entertainer! Pentru o intelegere mai ampla a problemei voi adauga o lista cu artisti ce se includ separat sau nu numai in aceste categorii
    Muzician: Michael Bubble, Seal, Mika, Caro Emerald, etc.
    Antreprenor: Connect-R (sau cum s-o scrie), Timberland
    Entertainter: Puya,



    Trebuie mentionat ca niciuna dintre aceste trei spetze nu trebuie injurata sau subapreciata...daca nu de altceva macar pe sistemul "Ei sunt la televizor, tu cate labe ai dat pe ziua de azi?!"

    Sa discutam cate putin despre fiecare din categorii:
    1. Muzicienii sunt cei care au cu adevarat voce, care s-au nascut cu ritmul in strafundul lor si care eventual l-au prelucrat in ani de munca asidua. Sunt acei oameni care de obicei arata ca absolut orice altceva decat tripul pe care il sustin in mod oral sau instrumental. Acesti oameni nu fac asta pentru public, nici pentru bani, ci pentru sentimentul de piele de gaina ce intervine in momentul in care pana si un singur om iti striga numele atunci cand te-ai urcat pe o scandura mai inalta decat nivelul marii.

    2. Antreprenorii sunt de obicei cei mai altruisti oameni din cauza faptului ca ei isi strofoaca creierii pentru a compune arta si le-o predau muzicienilor sau entertainerilor pentru a fi impartasita lumii. Acesti oameni obisnuiau sa ramana in umbra sau eventual sa apara in ultimele 2 secunde ale clipului luandu-se de gat ca doi betivi iesind din birt cu vedeta acelui segment video. La ora asta nu prea se mai suporta niciunul si toti trebuie sa si cante, sa danseze sau sa ii futa filmul regizorului la propriu si la figurat!

    3. Entertainerii sunt cei mai destepti dintre toti oamenii de mai sus. Sunt acei tampiti la care te uiti cu gandul "terminatul asta de unde a mai aparut?!". Problema de care nu iti dai seama este ca luandu-l in seama ii acorzi atentie, ori el pentru asta e platit. Toti rapperi seriosi (si multi altii) il urasc pe Puya pentru ceea ce-mi place mie sa numesc paradoxul "ce pula mea are limba romana....is this the life". (versurile provin din 2 melodii in care apare si Puya, una cu La Familia de pe vremea raposatului si alta mult mai recenta). TAMPITILOR, TOTI STITI CEL PUTIN MELODIA DIN URMA!!!
    Si pentru toti ratatii ce folosesc scuze de genul "da frate, am auzit-o in barul meu favorit, nu voiam sa plec pentru o piesa" va spun ... Ratatilor, daca il urasti pe Puya si este pus in barul tau favorit, ai o problema de prioritati...schimba-ti in pula mea barul favorit, stai acasa si baga in vena...e mult mai prolific!

    Inchei cu un calduros proverb clasic romanesc readaptat "Cand trei zic ca esti beat...sunt invidiosi!!!"


Later Edit on 13th of February 2011 by Catalin Ion
O mica corectare Conect-R nu e antreprenor, e doar o voce si inca una proasta, antreprenor este Marius Moga.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu