marți, 8 februarie 2011

Melodiile momentului...

    Stiti toti ca la ora actuala muzica se face pe banda rulanta, toata lumea face muzica, fara prea mare sens... si fara sa se axeze foarte mult pe substantivul comun (deja) muzica.

    In trecut aveai nevoie de talent, un instrument si ceva publicitate bine facuta ca sa poti sa spui ca esti un muzician. Acum toata lumea face muzica... au aparut atat de multi "artisti" incat iti e greu sa iti dai seama care e muzician si care nu.
    Printre ei se gasesc Lady Gaga, Rihana (cred ca asa se scrie) Justin Bieber si multi altii. Mai toate melodiile care se fac acum sunt in general proaste, extrem de proaste... dar sunt unele care chiar daca sunt un rahat au ceva la ele interesant.
    Sa luam spre exemplu Duck Sauce si melodia Barbara Streisand.

    O ascultati, auziti ca nu are nimic special poate videoclipul oarecum ciudat in care apar o gramada de rahati de canta la ora actuala, nu e ceva cu o poveste sau asa, ma rog dupa cum ar spune Spartacus, orice are o poveste dupa minim 3 fumuri, dar nu vorbim de fumuri aici, vorbim de melodie.
    Pai ideea e urmatoarea, nu are linie melodia, nu are un videoclip bine inchegat, versurile sunt Barbara Streisand si cam atat, dar sa fiu al dracu imi place. Nu stiu de ce, in ce mod sau ce are melodia dar imi place.
    Sa trecem la urmatoarea melodie, trupa Roa cu melodia Ne place, o trupa relativ noua dar cu membrii care au un fundal muzical. Bogdan Popiag (trupa UNU') si Cezar Stanculescu (Junkyard).

    Ce sa zic despre melodia asta, nimic special, un loop de beat, cu accent mioritic, probabil o idee de sarcasm si versuri deloc inspirate. Un proiect care ar putea zic eu mult mai mult, doar ca nu prea arata, despre melodie "nu nu nu ne place".
    De ce am luat melodiile astea doua, n-au nimic in comun... absolut nimic, doar ca m-am saturat ca pe strada din toate masinile se aud melodiile astea doua...
    A murit muzica, traiasca industria muzicala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu