marți, 1 februarie 2011

Frustrari Freudiene

Cati dintre voi va iubiti parintii? MURITI!
Este inscris in genetica si psihologia noastra natala sa uram tot ce ne face sa ne simtim bine si ne ocroteste! Oricat de placut ar fii sa stai tinut numai in
puf, hranit cu un polonic din diamante zvarovsky (sau cum dracu s-o scrie), imbracat de la toate marcile importante si introduse supozitoare cu miros de liliac pentru atunci cand flatulezi, vine un moment in viata in care cordonul ombilical se rupe in mai multe moduri decat vrem sa anticipam!
Observi in acel moment ca ti-a picat curentul in casa, dushul a ruginit, windows-ul face figuri in ultimul hal, priza s-a ars si tot ce esti tu in stare sa faci este sa plangi ca un dobitoc in coltul camerei ca ma-ta si tac-tu au reusit sa scape de frustrarile tale o zi intreaga si pot face si ei sex in conditii normale pentru o casnicie cu un plod ca tine!
Tata m-a invatat de mic sa gandesc logic, sa supravietuiesc oricarei provocari (la propriu si figurat) si ca atunci cand te simti pierdut trebuie sa bei!
Mama m-a invatat mereu sa respect pe cei ce ma respecta, sa nu inghit cacaturi degeaba si sa comentez pana in panzele albe, dar mai ales cand stiu ca nu am dreptate! Imaginati-va ce pramatie de copil am iesit.
Cred ca mereu am dreptate, nu respect nimic pentru ca nu ma simt respectat si comentez non-stop. Peste toate astea mai si beau! Sunt copia genetica a lui Hitler cu un accent stalinist!
Respectati-va parintii, iubiti-i daca nu aveti ce face cu timpul liber, ajutati-i ca macar atat merita si ei saracii dar nu uitati:
 Bateti-va parintii cat sunt calzi!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu