miercuri, 2 februarie 2011

Mortalitatea la oameni

    Oameni mor, nu e o tragedie, pana nu ti se intampla undeva aproape de tine, dar nu vorbesc de nimic apropiat mie, ma refer la mortalitate ca actul de a da ortul popii, de a fi inmormantat si intr-un final de a fi mancat de viermi.
    Sunt multe religii care priveau moartea ca un lucru cool, adica na aia erau hipsteri atunci, nu aia de purtau palarii de pedofil american, pantaloni strimiti in care iti urla coaie dupa aer si vesta peste pulover.

    Egipteni aparent nu erau atat de inteligenti pe cat se considera, in unele dintre cadavrele lor stafidite, s-au gasit urme de cocaina, nu intru in amanunte, doar ca sustin ca egiptenii erau un popor de cocainati, care aveau creiere intr-o stare de agregare aflata undeva intre muci si voma.
    Asta e clar, dat fiind faptul ca erau ferm convinsi ca inima este organul care se ocupa de rationare si creierul este doar o gramada de substanta similara cu un terci de muci cu voma, deoarece scoteau ce era neimporant din mumii, si lasau acolo doar inima si plamanii care erau mai greu de scos fara a beli mortu.
    La vikingi se spunea ca daca o mierleai cand erai pe campul de lupta dandu-ti sufletul pentru fratiorii tai vikingi cu coarne pe caschete erai the man, e ca si cum ai participa acum la Dansez pentru tine, esti cel mai cool daca dansezi p'acolo ca o gaina fara cap, la fel era si atunci, diferenta e ca de cele mai multe ori se intampla ca vikingul sa topaie ca o gaina fara cap.
    Maiasii erau un popor dat dracu, astia se duceau la lupta se incaierau cu alte popoare sud-americane, le rupeau cacatul in aia si prizonierii de razboi erau dusi si sacrifcati, ca sa nu vina tata zeu maias sa ii futa in posterioare noapte in timp ce dorm. Aparent a mai fost un popor care suferea de semi-retard si venerau un individ cu porniri poponaute, vezi America si Michael Jackson.
    Chinezii aveau tot felul de metode de a scapa de morti, ii trimteau pe o apa curgatoare, ii ardeau, ii aruncau in diferite gropii comune care erau reciclabile, in sine ideile astea nu sunt rele, adica oricum sunt multi si ai fute o gramada de teren bun de construit pagode incercand sa ii ingropi p'astia toti, de trimis pe apa nici nu se pune problema ca ar fi ca o flota cuceritoare care ar navali pe coasta de vest a Americii.
    Aparent toate metodele astea de a scapa de cadavre aveau si un rol spiritual, la egipteni daca nu scoteai organele care nu erau necesare in viziunea lor de limitati, mortu nu o ardea larger then life pe lumea cealalta si ajunge un fel de femeie in casa pentru Amon-Ra, zeul tatic la egipteni.
    Vikingii daca mureau erau luati de Valkyrie, gen niste Jesica Alba cu casti cu aripi imbracate sumar care ii duceau la Thor si alti petrecerati sa o arda fericiti prin Asgard. Aia de supravietuiau sa mai vada un rasarit erau considerati fandositii care nu au incercat cu adevarat sa o mierleasca pe campul de lupta si urmau sa fie tratati cu curu de catre toata lumea.
     La maiasi era simplu, te iei la bataie, aduci prizonieri ca daca nu tata zeu te augumenteaza la poponeata si ti-o face rosie ca de babuin.
    In zilele noastre, oamenii obisnuiesc sa isi ingroape mortii, sperand ca astia or sa ajunga in rai sau iad dupa ce au facut in vietile lor lipsite de sens si logica.
    Adevarul e ca la noi e simplu, stai o viata si o arzi sfintisor, dai la buba aceleasi femei o viata intreaga, nu ciordesti oua kinder din carrefour, nu ravnesti la femeia altuia gata ajungi la the big guy upstairs, care iti toarna lauri si alte balamucuri in cap pentru ca ai fost cuminte, dar totusi risti sa ai o eternitate destul de anosta fiind inconjurat de baietantrii aflati mereu la prima tinerete la bustu' gol, cu aripi in spate si cu prosop in talie.
    Daca esti cacanar, dai in cap, ravnesti femeia altuia si ajungi sa dai in ea cum dadea hagi la poarta, bagi pula bei de iti omori si ultima sinapsa functionala din cap, mananci oua kinder cu nemiluita prin carrefour, ajungi la dracu care iti infige o grebla supradimensionata in cap si te pune sa bei smoala dar te fereste de un mediu homosexual, parca se merita sa darlesti mijarete de femei si sa mananci oua kinder acum, decat sa stai cu variante ale lui Solcanu in rai.
    Mortalitatea e un subiect tabu, ca doar pula mea nu murim toti, doar aia mai fraierii mor, pitipoancele dupa Dorobanti nu mor, ele se reinventeaza cu si mai mult silicon si botox, mediocrii adolescenti plini de bani nu mor, ca are taticu bani sa le plateasca cautiunea in cazul in care asta se intampla.
    Acum sexul nu e un subiect tabu, nici nu ar trebui sa fie, dar moartea e, virgin\a toata viata sunt sanse dar mort fara vreo viata adevarata am tot vazut.
    Pentru toate pizdele care cred ca botoxu e salvarea, sa va innecati cu slobozu unui fotbalist defect genetic si pentru toti cretinii care au bani si au impresia ca pot cumpara orice, cumparati-va o masina cu tspe sute de cai putere si va doresc pe drum ceva cu crengi.
    Legat de mortalitate, astazi sau ma rog ieri IPS Bartolomeu Anania a mierlit puteti gasi aici parerea mea personala despre cine a fost Bartolomeu Anania.

1 comentarii:

maria spunea...

o lectie de isorie.. a mortii si nu numai:) e bun:)

Trimiteți un comentariu