miercuri, 23 februarie 2011

Romanii au talent

    Este o emisiune, gen America's Got Talent sau asa ceva, pula mea cui ii pasa, important e ca ne copiem de afara ce am avut in tara pe vremea Megastar, care si Megastar'u a fost copiat tot dupa America's Got Talent probabil.

vineri, 11 februarie 2011

Spumex Manual

    Datorita faptului ca sunt un filantrop care se adreseaza direct persoanei mele, am hotarat sa postez o chestie de pe blogul Simonei Tache, link aici, da ma rog, sa va si explic.

joi, 10 februarie 2011

Same shit....same day...

    Cum sunt plin de idei fabuloase si diverse, de ce sa nu comentez si eu pe conceptiile tovarashului Catalin despre muzica la ora actuala.
    Pentru a ne putea intelege in continuare trebuie sa facem foarte clara diferenta dintre Muzician, Antreprenor si Entertainer! Pentru o intelegere mai ampla a problemei voi adauga o lista cu artisti ce se includ separat sau nu numai in aceste categorii
    Muzician: Michael Bubble, Seal, Mika, Caro Emerald, etc.
    Antreprenor: Connect-R (sau cum s-o scrie), Timberland
    Entertainter: Puya,

marți, 8 februarie 2011

Melodiile momentului...

    Stiti toti ca la ora actuala muzica se face pe banda rulanta, toata lumea face muzica, fara prea mare sens... si fara sa se axeze foarte mult pe substantivul comun (deja) muzica.

luni, 7 februarie 2011

Cum am ajuns sa urasc sambetele... (Original Pareri Impresii Dependente)

    Dat fiind faptul ca am avut o sambata de cacat... consider sa impartasesc cu toata lumea.

joi, 3 februarie 2011

Du-te de nu mai veni!

    A fost ziua mea, inca mai este. Teoretic eu sunt nascut pe 2 feb la ora 11:30 noaptea si d-aia sunt trecut in buletin pe 3 feb. Deci serbez 2 zile la rand dar continuam si in week-end ca...na...doar sunt un pui de Fat Frumos si petrec 3 zile si 3 nopti ca in basme!

miercuri, 2 februarie 2011

Mortalitatea la oameni

    Oameni mor, nu e o tragedie, pana nu ti se intampla undeva aproape de tine, dar nu vorbesc de nimic apropiat mie, ma refer la mortalitate ca actul de a da ortul popii, de a fi inmormantat si intr-un final de a fi mancat de viermi.
    Sunt multe religii care priveau moartea ca un lucru cool, adica na aia erau hipsteri atunci, nu aia de purtau palarii de pedofil american, pantaloni strimiti in care iti urla coaie dupa aer si vesta peste pulover.

marți, 1 februarie 2011

Materiale Promotionale (Original Pareri, Impresii, Dependente)

Pentru cititori, materiale promotionale:

Ce ma deranjeaza

    In general sunt un om foarte irascibil si greu de suportat, nu este nici o problema asta, dar din cauza faptului ca am un temperament coleric, devin nervos din cele mai idioate chestii.
    Urmeaza o listuta de chestii pe care nu le suport.

Frustrari Freudiene

Cati dintre voi va iubiti parintii? MURITI!
Este inscris in genetica si psihologia noastra natala sa uram tot ce ne face sa ne simtim bine si ne ocroteste! Oricat de placut ar fii sa stai tinut numai in
puf, hranit cu un polonic din diamante zvarovsky (sau cum dracu s-o scrie), imbracat de la toate marcile importante si introduse supozitoare cu miros de liliac pentru atunci cand flatulezi, vine un moment in viata in care cordonul ombilical se rupe in mai multe moduri decat vrem sa anticipam!